Studio PS

Bedrijfs TEDX Events

TEDx Utrecht – korte impressie

ideas worth spreading

De internationale TED events zijn een van de mooiste gelegenheden om je te laten inspireren door bijzondere verhalen. “Ideas worth spreading” is niet voor niks al jaren een briljant format. Het begeleiden van de sprekers is dan ook heel intens en één van de leukste dingen om te doen. Al een paar jaar ben ik speakercoach voor TEDx Utrecht. De ideeën die de sprekers hebben vertalen naar een stage performance. Samen schaven, samen bouwen aan een killer performance.

Deze ervaringen neem ik steeds vaker mee naar het bedrijfsleven in de vorm van “Speak Like TED” workshops of het organiseren van een intern TEDx event. Een mooie ontwikkeling! Elk bedrijf zou er goed aan doen om de ideeën van hun werknemers te horen!

Speak like TED workshop

Het verbeteren van de presentatieskills en het aanscherpen van het vermogen een zaal te beïnvloeden met behoud van authenticiteit: Wat is het grote geheim van TED? Laten we leren van TED!

Dit programma is een step up voor ervaren sprekers. Van informatie overbrengen naar inspiratievol presenteren. Opzet is de drieluik: Content – Design – Deliver.

  

Opzet:

-Plenaire workshop
-1 op 1 individuele coaching van de sprekers
-1 Dagdeel: presentaties geven (feedback volgens eigen methodiek)

 

 

Leer presenteren als een pro. presenteren voor gevorderden

TEDx event in uw bedrijf

Een TED event in organiseren binnen uw bedrijf is de gelegenheid om collega’s aan het woord te laten die toffe, nieuwe ideeën hebben.  Het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om een expert-rol in te nemen en kennis te delen met collega’s. Het is belangrijk dat alle lagen van het bedrijf de sprekers goed kunnen volgen. Vooral als de sprekers een technische achtergrond hebben. Een helder verhaal gaat ze helpen met hun zichtbaarheid binnen het bedrijf.

 

Opzet:

-Plenaire workshop
-1 op 1 individuele coaching van de sprekers
-Generale repetitie en technische doorloop
-Sprekers begeleiding tijdens uw event.

Een professioneel event gedragen door hoge kwaliteit talks.

kleine greep uit de 10-tallen Tedx sprekers die ik als sprekerscoach begeleid heb

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Samen bouwen en schaven aan de talk of your life