studio-public-speaking-wendy-office

wendy rundberg

Founder - Tenders - Corporate presentations

In mijn 15 jaar ondernemerschap heb ik al honderden professionals mogen helpen met hun persoonlijke presentatie. Vanuit positiviteit terugkoppeling geven en de persoon zien groeien… bewegend naar hun eigen kracht en de beste versie van zichzelf.

Mijn logopedisch achtergrond gebruik ik dagelijks. Altijd op zoek naar de persoon achter de professional.

De talenten heb je al. We gaan ze samen op scherp zetten. It’s time to unlock your inner speaker!

_STS7631

Rinus verhart

Trainer - presentation skilLs

Meer dan 10 jaar geleden was ik 1 van de deelnemers in een workshop van Wendy en toen wist ik dat ik zelf trainer wilde worden. Na veel trainings- en presentatie-ervaring opgedaan te hebben ben ik in 2020 voor mezelf begonnen en bijna als vanzelf kwamen Wendy en ik weer in gesprek. Het begin van onze samenwerking. Ik sluit makkelijk aan bij de dynamiek van een groep en kan op individueel niveau de connectie maken. Er is niet 1 manier van goed presenteren, iedereen kan het goed op zijn of haar manier. De beste manier voor jou ontdekken? Ik help je op de juiste weg.

Onze programma’s zijn altijd op maat gemaakt. Één ding hebben ze gemeen: het gaat om een boodschap overbrengen en hoe dit het beste te doen. Laat we daar nou een passie voor hebben en super veel energie van krijgen! Graag helpen we jou of je team ook hiermee.

 

Expertise delen is winst voor de klant

Samenwerkingen met andere experts:

VP solutions
elles van gestel

pia douwes

Met 14
Niels en hilde ruitenbeek

VP Solutions is een kundig, persoonlijk coachingsbureau dat gespecialiseerd is in outplacement, career switch begeleiding en teamtrainingen. Ik help cliënten met het overbrengen van hun verhaal tijdens job interviews en start-up pitches. Gezamenlijk ontworpen training: “Brand yourself, pitch your story”.

lees meer over VP Solutions

Pia Douwes is een vakvrouw waarbij verdere introductie niet nodig is. Samen hebben we een prachtige masterclass ontwikkeld waar we (ervaren) sprekers een step-up bieden in hun performance. Goede tekstbeleving en inspirerend op een podium staan is voor elke spreker het ultieme doel. Wij staan daarvoor met ons unieke programma.

lees meer over Pia Douwes

MET 14 is gespecialiseerd in Film, video en fotografie. Voor meerdere tenders en bedrijfspresentaties hebben wij samengewerkt. Vaak wil de inschrijvende partij een begeleidende video toevoegen om bijv. techniek of aanpak helder in beeld te krijgen. Professionele partij waarbij kwaliteit voorop staat.

Lees meer over MET14

bijdrage aan jeugd en maatschappij

Jurylid bij het nederlands debat instituut

Debatteren heeft alles te maken met:

  • Goed luisteren naar elkaar
  • Respect voor een andere mening
  • Verbaal meesterschap
  • Je durven uitspreken 
  • De beste versie van jezelf laten zien

Meer dan 10 jaar jureer ik verschillende debatwedstrijden. Waaronder de Nederlandse kampioenschappen voor scholieren. Waardevol om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van deze ambitieuze jongeren.

Het debat is 't hart van de democratie

Leuk om jou te ontmoeten!