Studio ps

Keynote speaker

together we’ll bring your story to life

De boodschap is helder, resoneert en komt maximaal binnen.

Een keynote is een presentatie met een invloedrijke, heldere boodschap. Vaak is dit heel persoonlijk, de rol van de spreker is duidelijk zichtbaar in het verhaal. 

Sta je binnenkort op een podium, spreek je op een seminar of wil je je invloed benutten binnen je organisatie? Neem dan contact op om tot deze persoonlijke boodschap te komen en je keynote-presentatie te ontwikkelen.

 

De keynote kan gegeven worden op een groot podium. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan seminars, conferenties en TEDx podia. Maar steeds vaker horen we de wens om keynote-presentaties te geven in het bedrijfsleven. En waarom niet?

 

De CEO heeft een belangrijke, vaak persoonlijke boodschap voor alle werknemers en klanten. De CFO wil nu eens niet alleen de cijfers doorgeven, maar koppelt daar graag zijn/haar persoonlijke visie, ideeën en overtuigingen aan. De leidinggevende wil zijn team eens inspireren in plaats van alleen maar informeren. Er is steeds meer vraag naar persoonlijk spreken vanuit écht contact en verbinding met het publiek, of dat nou collega’s, klanten of relaties zijn. 

voor keynote speakers die echt voorbereid willen zijn