Studio PS

Corporate Pitches

Bedrijfs presentaties & pitches die impact maken

Als je de kans krijgt om je bedrijf te presenteren, wat vertel je dan? Wat wil je dat je publiek over je bedrijf onthoudt? Wat vertel je waardoor je publiek aangehaakt is en je bedrijf professioneel gepresenteerd wordt?

We gaan samen op zoek naar jouw verhaal, maken keuzes en brengen structuur aan. We maken een strakke ondersteunende PowerPoint/Keynote die pakkend is en geheel herkenbaar in jouw bedrijfsstijl. Voor elke gelegenheid ben je dan goed voorbereid om jullie business trots te presenteren. 

KWARTAAL UPDATES DIRECTIE – TOWNHALLS

Als je met het verhaal je hele bedrijf wil bereiken moet je deze updates soms grondig onder de loep nemen. Vertel je als CEO en CFO vooral wat je al jaren vertelt omdat dat nu eenmaal gedaan moet worden? Of sla je een andere weg in? De weg van de heldere, korte maar impact volle presentaties, waarbij iedereen in het bedrijf de boodschap begrijpt. De kans is groter dat je verhaal dan ook echt een vervolg krijgt. Naast het feit dat de berichten helder zijn, laat je ook zien dat je iedereen de moeite waard vindt. Helder communiceren is dus key. 

Wij helpen jou om je Townhalls boeiend en begrijpelijk te maken door net zo lang te schaven tot we tot de kern van je boodschap komen.

Van informeren naar inspireren

Ik help je met de zichtbaarheid van je bedrijf